Bilden är tagen av underbara Mari från marifoto.se

söndag 27 februari 2011

Sent ska syndaren vakna!

 Med anledning av den här bloggen, och med tanke på mina senaste inlägg så har jag antagit en utmaning! Under en månad ska jag se till att göra färdigt massa gamla projekt, och att bara använda det jag har hemma. Utmaningen kommer från Beas barnslikheter och det ska bli spännande att ser hur det funkar. En av reglerna för att delta i utmaningen är att man ska ha köpstopp av hantverksmaterial under en månad, men jag kommer att ha totalt köpstopp av allt, utom mat och vissa förbrukningsvaror. Sen får vi se om jag kanske förlänger det också. Ett steg i taget!

4 kommentarer:

 1. Låter som en utmaning! själv fokuserar jag mest på att sälja saker just nu, är långtidssjukskriven och har lägsta ersättning från Fk så varje liten slant behövs...

  SvaraRadera
 2. Låter mycket spännande. Har lite får många nya projekt i huvudet för att våga mig på totalt köpstop men jag försöker alltid använda av det jag har i första hand.

  SvaraRadera
 3. "Jag läste om bantning och hur man blir smal, allers föreslog råbiff tartar,
  Femina hade en annan idé: Bättre att jämt äta ren oxfile!
  Metoden jag brukar är nog genial, även omden kan verka en smula banal,
  Den är effektiv håller undan allt fett, den är en metod, det är mitt eget sätt!
  Först brukar jag betala för lönen jag får, hyran på 5000 spänneller så, sen tillkommer värme och vatten och el och ungarna sliter ju kläder en del, för det som blir över, köper vi mat, sen äter vi upp den och så är det klart: Simsalabim1 En familj utan fett! Ja, kanske hungrig, men Ack, smärt och lätt!" (fritt efter fria pro teatern)
  Och det jag försökte säga är att köpstopp är väl ingen konst ;-)

  SvaraRadera
 4. Mylla: den där försäkringskassan alltså.. Jag ska också försöka sälja lite!

  Hippyhoppan: Håller med dig! Resten av månaden blir det "smalmat" och köpstopp utan problem! ( dvs vi har mycket månad och lite pengar ;) )

  SvaraRadera