Bilden är tagen av underbara Mari från marifoto.se

lördag 12 mars 2011

Oj.. Nu har jag gjort det igen..

Jaha, nu har jag gjort det igen. Ibland får jag så många idéer och kreativiteten sprutar och jag startar projekt efter projekt, men sen skriker bebisen, eller sonen behöver hjälp, eller maten ska lagas, eller.. Ja, ni förstår. Det kommer oftast nått emellan och projekten blir liggande, så ser jag nått spännande och får nya idéer och börjar på nya projekt. Det här gör att det just nu ligger en mängd påbörjade grejer här hemma, och jag önskar så att jag hade en lugn stund för att kunna avsluta en del av dem. Jag får helt enkelt ha ett stopp för nya projekt tills jag åtminstone har avslutat en del av dem. Här är en lista på de projekt som jag ska avsluta:

*Renoveringen i Valders rum

*Renoveringen i Miras rum

*Lapptäckskuddarna

*Blåa tunikor

*Stickad sjal i garnet mossa

*Returröret för lampor

Jag måste skriva ner renoveringarna också, så att prioriteringen blir rätt :)

Flera av projekten har jag kommit ganska långt på, men det verkar vara så svårt att avsluta dem. Genom att skriva ner dem på bloggen kanske jag får rätta motivationen!


2 kommentarer:

  1. Förstår dig precis. Varför är det så lätt att planera och börja och så svårt att avsluta?

    SvaraRadera
  2. zappade förbi nåt program på tv häromdagen, kommer inte ens ihåg vad det handlade om, men en kille sa att han led av kreativ ADHD.. Tycker det sammafattar ganska bra det där med att ha för många projekt och framförallt när det poppar upp för många projektidéer på en gång!

    (Natursligtvis respekterar jag de som har ADHD, och man ska ju inte missbruka såna uttryck så som många gör med tex DAMP, men jag gillade ändå hur han sammanfattade det)

    SvaraRadera