Bilden är tagen av underbara Mari från marifoto.se

måndag 31 januari 2011

Pysselsugen


Oj vad jag är pysselsugen! Jag har massor med idéer i lapptäcksteknik till soffan och till köket. En virkad kofta är på gång till Mira och en sjal som jag håller på att experimentera med ligger i min stickkorg. Jag har flera idéer på förvaring av olika slag som jag skulle vilja göra, eller kanske något litet broderi? Inspirationen saknas alltså inte, men sonens rum ser ut så här:



Det behöver verkligen bli färdigt nu, men orken tar slut ibland, särskilt när man ska renovera med två små barn runt fötterna. Jag ser fram emot att få börja inreda, men vägen dit känns lång just nu. Nästan allt material blir återvunnet, då jag hade tur och ägaren till våran förra lägenhet hade lämnat massor med tapeter. Färgen blir ganska ljus och neutral, men accenterna kommer att vara två nyanser av grönt, orange och rött. Mest troligt blir det lite rosa också eftersom Valder ville ha det. Ena väggen blir blå med små moln, om allt går som det ska, men än så länge är det spackla, slipa och måla tak som gäller. Tar oändligt med tid, men ska slutresultatet bli bra så gäller det att vara noga. Suck.. Men jag kanske kan virka bara lite.. ;-)

2 kommentarer:

  1. Jag minns hur kul det var att fixa ungarnas rum när dom var små. I ett av rummen fanns en murstock som vi målade vi blå och sen svampade vita moln på. Det blev så fint och värt jobbet.
    /Britt-Inger

    SvaraRadera
  2. Vi hade moln i taket i Valders förra rum, och det var så fint! Det blir nog lite moln här också ;-)

    SvaraRadera