Bilden är tagen av underbara Mari från marifoto.se

måndag 24 januari 2011

Vackra skåp och läckra trasor

Idag har jag och sonen varit på loppis och fyndat massor av härliga grejer, bland annat en ny stol till sybordet och en docksäng i härlig röd färg. Tyvärr är ljuset för dåligt ikväll så ni får se bilder vid ett senare tillfälle. Vi hittade också ett härligt stort matbord som alla vänner ryms runt, men jag visste inte hur vi skulle få hem det idag så jag hoppas innerligt att bordet är kvar imorgon.


Det skönaste sättet att skaffa möbler måste dock vara när möblerna följer med huset! Vi fick bland annat ett underbart vackert skåp när vi köpte vårat hus och vi slapp till och med att bära det.

Det har nu fått hedersplatsen i vårat matrum och rymmer hur mycket som helst! Tyvärr har den förre ägaren lutat av skåpet, men den har ändå en härligt sammetslen nött känsla.

Jakten på miljövänliga alternativ går vidare och på mataffären hittade jag en riktigt härlig disktrasa. Den är vävd av bomull och bambu, vilket gör att den inte luktar och går att tvätta i princip hur många gånger som helst. Vill man sterilisera den kan man emellanåt koka den eller köra den genomblöt i mikron i 3-4 minuter. Tänk vad skönt det ska bli att slippa svampiga och luktande wettextrasor. Dessutom är den snygg och det är alltid trevligt med en stark kvinna i köket. Märket heter Ekelund och trasorna är gjorda i Sverige.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar