Bilden är tagen av underbara Mari från marifoto.se

tisdag 14 juni 2011

Blommigt 50-tal

Tisdag och symöte med Husmorsskolan efter en vecka med rekordvärme. Jag och värme trivs inte ihop. Hjärnan blir så otroligt mosig, och hålla i ett varmt yllegarn finns det inte en suck av! Värmen gav dock med sig och vi avslutade veckan med Härligt syjobb! Jag har nämnt tidigare att jag och en god vän ska sy en bröllopsklänning tillsammans. I söndags kom hon hit och sov över till på måndagen, då bruden kom hit för provning. Det var jätteroligt att få jobba tillsammans på ett sånt projekt, och så mycket roligare än att sitta ensam vid symaskinen! Nu är alltså andra provningen avklarad och det yttersta tyget är beställt. Jag ska bara överföra markeringarna från provningen på mönstret, men jag tror jag väntar tills hjärnan är lite klarare.

Min blommiga sommarklänning har också blivit klar, men bilderna på den blev aldrig skarpa verkar det som. Kanske för att allt känns lite suddigt efter en så intensiv helg! Tyget är från ett gammalt lakan, och det är redan flera projekt på gång för det som blev över..

Notera de urläckra skorna jag fyndade på returcentrum! Tack Lena för att du såg dem!

Jepp, jag var så trött.. Men ändå nöjd med dagarna!

8 kommentarer:

 1. Jättefin sommarklänning och SKORNA... de är ju bara helt underbara!!!

  SvaraRadera
 2. Mycket snygg klänning! Tänk vad bra det är med gamla lakan. Brukar kunna räcka till mycket.

  SvaraRadera
 3. varsegod, bara synd att de inte passade mig =P. Klänningen är hur underbar som helst. Måste ta mig i kragen och lägga ut mina med =)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin klänning! Jag vill också ha något i den stilen.

  SvaraRadera
 5. Vilken söt och somrig klänning! Kan tänka mig att den kan varieras i all oändlighet? Och skorna skapar ju ett riktigt ha-begär! Så otroligt snygga.

  SvaraRadera