Bilden är tagen av underbara Mari från marifoto.se

tisdag 6 september 2011

Kråkan

Det är kul att komma tillbaka till jobbet och se att visa små vardagsrutiner sitter i, som att alltid ha ett pennfack med en extra whiteboardpenna med mig. En annan rutin jag har är att alltid ha nycklarna i ett snöre om halsen eftersom jag så ofta har klänning utan fickor. Något jag då upptäckte var att jag ju alltid har stört mig på att nycklarna låter så infernaliskt när jag traskar i korridorerna! Men nu har jag en lösning!
Att jag inte har tänkt på det tidigare! Jag passade dessutom på att hänga dit en klocka eftersom jag sällan har den på armen. Nu är den alltid med! (Tröjan är en billigt reakap med gräslig färg som jag har lekt lite batik på)
Vill nu göra en egen så kika här! Själva kråkan var dock min egen variant, och vill du se fler kreativa projekt så titta in på Husmorsskolan och tisdagens symöte!

4 kommentarer:

 1. så söt! Mitt problem med att ha nycklarna kring halsen är att jag har rätt mycket "hyll" så när jag går så inte bara skramlar nycklarna, de slår dessutom mot magen på ett obehagligt sätt... Så när jag jobbade som lärare hade jag dem i band, emn bar dem oftast i handen..

  SvaraRadera
 2. Vilken söt!! Verkligen fiffigt. =)

  SvaraRadera
 3. Så fantastiskt söt! Verkligen smart sätt att slippa klirret. Fiiin!

  SvaraRadera
 4. hej=) tack för din fin akommentar på min kofta. men du vilken fin kräka du gjort! och vilken bra idé =)

  SvaraRadera