Bilden är tagen av underbara Mari från marifoto.se

tisdag 4 oktober 2011

Symöte och fiberfestival

Jag har inte försvunnit! Jag har bara varit lite bortom bloggvärlden.. Men visst var det dags för ett symötesinlägg med Husmorsskolan! Den här gången blir det en liten förhandstitt på ett par vantar jag stickar på.
Garnet är Lillemors handspunna garn som jag tycker ser ut som björkstammar. Passar bra när man bor i Umetrakten, eller hur? Garnet är sådär härligt ojämnt, och jag tänkte att det borde funka att använda det till lovikkavantar. Vi får se om det funkar.

Stickorna är lite speciella, de är nämligen fyrkantiga! Det gör att de blir väldigt ergonomiska att arbeta med, vilket är skönt för mina ömma handleder. Man behöver liksom inte hålla fast stickorna lika hårt, och maskorna åker inte av lika lätt. De finns också att köpa hos Lillemor! Blev visst ett riktigt reklaminslag :)

I helgen var det också Fiberfestival här i Vännnäs. Tänk er en festival fylld med kreativa människor som föder upp får, kardar och spinner, färgar och stickar. Rena pornografin för en sån som jag! Här har ni festivalen i några bilder (det blev inte så många eftersom jag hade fullt upp med att vara med i festivalen!):Inga kommentarer:

Skicka en kommentar