tag:blogger.com,1999:blog-1387675176555949250.post4113703058427104511..comments2023-07-02T14:53:51.870+02:00Comments on Gröna grenen: HöstslaktJessicahttp://www.blogger.com/profile/06075253731396871383noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1387675176555949250.post-24107196369287903422011-09-19T10:42:08.187+02:002011-09-19T10:42:08.187+02:00Klart att det höjer värdet på köttbiten om man vet...Klart att det höjer värdet på köttbiten om man vet var den kommer från. Själv har jag ingen aning om hur man gör när man styckar, här är det "köttfärs eller grytbitar" som gäller, men jag är full av beundran för de som kan!Elinhttps://www.blogger.com/profile/14843239250776416610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1387675176555949250.post-88993221908012108592011-09-18T10:02:35.837+02:002011-09-18T10:02:35.837+02:00Så gjorde vi förra hösten och det tänker vi göra n...Så gjorde vi förra hösten och det tänker vi göra nu också. Det känns väldigt tillfredsställande att ha gjort gjort i ordning köttet själv även om jag tyckte att det var väldigt svårt. Jag fösöker alltid köpa det som är närproducerat om det är möjligt och skulle önska att det fanns mer sånt och mindre produkter som transporterats långt i affärerna. /Britt-IngerMarbihttps://www.blogger.com/profile/00497660255060833572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1387675176555949250.post-63606200187581700322011-09-18T09:56:42.559+02:002011-09-18T09:56:42.559+02:00Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.Marbihttps://www.blogger.com/profile/00497660255060833572noreply@blogger.com